Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés

Kategóriák

Hírlevél

Potenciabolt.hu - Jogi nyilatkozat

További információk:

  • Kapcsolat
  • Szállítási információk
  • Adatvédelem
  • Rólunk
  • Jogi nyilatkozat

A  potenciabolt.hu internetes áruház azért jött létre, hogy azok a férfiak és hölgyek, akik  szeretnék szexuális életüket jobbá tenni , potenciájukat és vágyaikat fokozni,- minél hatékonyabban, gyorsabban és lehetőség szerint olcsóbban jussanak hozzá az ehhez szükséges termékekhez.

 

Használati feltételek

Honlapunk használatakor Ön - mint felhasználó - elfogadja az általános üzletfeltételeket. Az üzletfeltételeket a potenciabolt üzemeltetője előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor megváltoztathatja. Természetesen a folyamatban lévő ügyleteket az esetleges változások nem érintik. Az itt leírtak nem ismerete, elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.

A dokumentumban megjelenő, közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, e-mail, stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

A webáruház, mely a www.potenciabolt.hu internetes címen érhető el. Üzemeltetője : Tarnai Gábo e.v.aki  felel az internetes oldal működtetéséért, rendszeres karbantartásáért.

Védjegyekhez fűződő jogok

A "potenciabolt.hu" bejegyzett domainnév. E jogvédett név- illetve kifejezés bármilyen harmadik személy által történő használata az Üzemeltető jogait sérti, melynek elhárításáért- és kárenyhítéséért kész minden szükséges lépést megtenni.

Az oldalainkon elérhető cégek nevei minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, a saját védjegyük.

Szerzői jogvédelem

Kijelentjük, hogy a www.potenciabolt.hu oldalon megjelent információkat az üzemeltető birtokolja. Tilos a társaság előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a tőlünk - nem csak internetes oldalainkról - származó információk tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.

A potenciabolt.hu oldalain megjelent anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük!

Hivatkozások , információ átvétel

Nem szükséges előzetes írásbeli hozzájárulás abban az esetben, ha a webáruház cikkének címét, vagy - a főoldalunkon való megjelenítéskor látható - bevezetőjét (leadjét) veszik át. Ez esetben kitétel, a jól olvasható forrásmegjelölés (Forrás: www.potenciabolt.hu ) és link elhelyezése, mely a http://www.potenciabolt.hu domainnévre mutat.

A  Webáruház hozzájárul weboldalainak böngészéséhez, kivonatok - kizárólag saját felhasználási célból történő - átvételéhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Webáruház előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges!
A fentiektől eltérni csak a  Webáruház-al kötött előzetes írásbeli szerződés alapján és kizárólag a szerződött fél jogosult. Amennyiben ezen feltétételeket megsértik, a Webáruház Üzemeltetője a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.

Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalainkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Nem teszünk különbséget regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között.

Adatvédelem és személyiségi jogok

A  Webáruház tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.

A vásárlásnál csak a szállításhoz szorosan szükséges személyes adatok megadása kötelező.A személyes információk megadásakor a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk. A  Webáruház birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja (például megrendelés teljesítése), más, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább, és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A Webáruház kijelenti, hogy semmilyen módon nem él vissza a birtokába került adatokkal, azokat nem használja fel .

A Felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (pl.: webáruház, nyereményjátékok ...stb.). Honlapjainkon a személyi adatoktól eltérő, a bejelentkezéshez használt adatokat is gyűjtünk, melyek a felhasználók számítástechnikai eszközeire vonatkoznak (a bejelentkezők IP címe, böngészőjének típusa, egyes cookie információk, tartózkodási ország, internet szolgáltató, milyen webhelyről érkezik, és melyik webhely irányába hagyja el honlapunkat ...stb.).
A fenti adatokat kizárólag statisztikai célra használjuk fel, a személyesnek tekinthető (de nem személyi) adatokat tároljuk. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak. Amennyiben egy felhasználó az ebben a dokumentumban leírtakkal össze nem egyeztethetően viselkedik, illetve törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük azonosítását.

Regisztráció

A Webáruház oldalán a megrendelés csak regisztrált látogatók számára érhető el. A regisztráció díjmentes.

A regisztrált felhasználó tudomásul veszi, hogy a jelen dokumentumban szereplő bármilyen szabály megszegése esetén a  Webáruház tulajdonosa a regisztrált olvasó hozzáférési jogát korlátozhatja, illetve megszüntetheti.

A Webáruház felelősségének kizárása

A www.potenciabolt.hu honlapon meg található információk felhasználásának eredményeiért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

A felsorolt ismertetők, cikkek, válaszok olvasásakor mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást! Kizárólag informális célokat szolgál, és nem tekinthető hivatalos egészségügyi tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntései meghozatala előtt a honlap használatán túl kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, mert az oldalainkon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag az Ön felelősségére, kockázatára történik!

Oldalaink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaznak. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sértik, a linket haladéktalanul eltávolítja a www.potenciabolt.hu oldalról. A  Webáruház az általa használt linkek illetve az azokon keresztül lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, és az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Köszönettel vesszük, ha olvasóink észrevételeikkel vagy javaslataikkal hozzájárulnak oldalunk minőségének, információs tartalmának emeléséhez, tartalmi, szakmai, vagy tudományos helyességével kapcsolatban!

Kérjük, abban az esetben, ha bármilyen észrevétele van, küldje el az info@potenciabolt . hu  e-mail címre

Az internetes áruház üzemeltetője:

Tarnai Gábor e.v.
Kapcsolattartó: Tarnai Gábor, Bene Gyöngyi

Nyilvántartásiszám: 52729557
Adószám: 69120895-1-26