Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés

Kategóriák

Hírlevél

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 


A  potenciabolt.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Éppen ezért olyanra terveztük internetes oldalainkat, hogy bármikor meglátogathasson minket a weben anélkül, hogy felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt adna magáról.

Amikor Ön úgy dönt, hogy személyes információkat bocsát a rendelkezésünkre (tehát bármi olyat, amelynek alapján Ön azonosítható), biztos lehet abban, hogy mi ezeket kizárólag az ügyfélkapcsolatok fejlesztése érdekében használjuk fel.
Ez az Adatvédelmi Nyilatkozat, amely az Ön által online módon megadott személyes adatok titkosságával kapcsolatos információkról szól.

A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk a felhasználók személyes és üzleti érdeklődése, a rájuk vonatkozó statisztikai adatok, más termékeinkkel kapcsolatos tapasztalataik, és a kívánt kapcsolatfelvétel módja témakörében.
Az online áruházban cookie-kat, adat elemző technikákat használunk.


Ezeket az információkat arra használjuk, hogy segítsünk ügyfeleinknek az ügyintézésben, az átutalások lebonyolításában, visszajelezzünk nekik, értesítsük őket szolgáltatásainkról és akcióinkról, és ízlésük szerint alakítsuk ki Internetes oldalainkat. A tőlük kapott információk segítségével időről időre kapcsolatba lépünk ügyfeleinkkel, hogy eljuttassuk hozzájuk az érdeklődésükre esetleg számot tartó marketing anyagokat. Ezekben az esetekben mindig lehetőséget adunk ügyfeleinknek arra, hogy tetszésük szerint kimaradhassanak a direkt marketing vagy piackutatási céllal megkeresettek köréből.


 
A potenciabolt.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt. Az érzékeny személyes adatok,információk gyűjtésekor és továbbításakor a technikai fejlettség elvárásai szerinti maximális védelmi kódolást alkalmazzuk és más célra nem használjuk fel, illetve nem engedünk hozzáférést.