Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Kosár Fizetés

Kategóriák

Hírlevél

Rendelési tájékoztató

Alap értelmezésben a  megrendelt árut a rendelést követő munkanapon a GLS futárszolgálat szállítja utánvéttel, ennek díja 1.300.- Ft

 

 

FIGYELEM ! Ha rendelésed ellenértékét előre utalással teljesíted, a szállítási költség futárszolgálat, esetén  mindössze  700 Ft !!!

Az OTP 11735177 - 20000239 VITABENE KFT számlájára előre átutalt összeg a rendelésed ellenértéke és csak  700 Ft szállítási költség !   Rendelésed megjegyzés rovatába írd be, hogy utaltál  ! 


Felhívjuk a figyelmedet, hogy a vonatkozó jogszabályok és a gyártó előírása szerint a potencianövelő készítményeket csak 18 éven felüliek rendelhetik, ennek meglétéről rendelésnél nyilatkoznod kell!

Az egyes terméknél részletezett szállítási díjak az általad megadott szállítási címen átvett csomag szállítási díjai. Az áru átvételekor   az áru ellenértékét és a csomagküldési díjat egyben,- utánvételi összegként kell megfizetned.
A termékeket teljesen diszkrét csomagolásban,  ajánlott levélként küldjük .

A 15.000 Ft feletti rendelésnél nem számítunk fel szállítási költséget !
Ha futár szolgálatot szeretnél,- garantálva a másnapi kézbesítést- akkor  a rendelésnél azt válaszd és a rendelésedet 14 óráig add fel !

Amennyiben a számlázási cím eltér a szállítási címtől, kérjük, hogy ezt már a megrendeléskor jelezd.

Ha a későbbiekben hírleveleket szeretnél kapni, töltds ki a hírlevél menűpont megfelelő kérdéseit !

 
Ha a vásárlási összeget átutalással szeretnéd kiegyenlíteni, szándékodat a rendelésnél az üzenet mezőben, vagy e-mail-ben jelezd !

Ha kérdésed van, az alábbi e-mai címen állunk rendelkezésedre:vitabenehu@gmail.com

Telefonos ügyfélszolgálatunk : 0670/ 2097074